Mer Tv2 Nøtter?!

NRK
Kikker innom NRK sine sider i ny og ne og ser hvilke gjester de skal ha i "Stjerneklart" på P1. De fleste gidder jeg ikke høre på, men av og til er det noe som fenger. I dag var det Espen Eckbo som var gjest. Der kom det blant annet frem at han hadde blitt forespurt om å bli med i "Isdans" men hadde takket nei fordi han ikke turte. Og han sa han nok ikke hadde takket ja til å bli med i Skal vi danse heller, men han var med på den aller første piloten som ble laget, før det hadde blitt bestemt om det i det hele tatt skulle være noe Skal vi danse på norsk tv.
Det ble også avslørt at det kanskje blir bittelitt TV2 nøtter i påsken, og at han helt sikkert trodde det ble mer nøtter en eller annen gang. "Det er jo så gøy!" :-)
Jippi, ingen påske uten påskenøtter på NRK og TV2!!
Det har ikke blitt lagt ut direkte link ennå, men gå inn her, søk på "Stjerneklart" og velg sendingen fra 16.02.
Appropos Stjerneklart, "stjerne i boka" til den som først gjetter hvem som lurte på dette;-)

tv2ntter

Her kan du forresten få et gjenhør med Stjerneklart sendingen 29.januar.07:-)

Mer NRK
"Den store Klassefesten" skal gå på samme tid som Guri og korgjengen synger ut nå i vår, da supert at nett-tv hos NRK er gratis, for i program nummer to er gjestene Hanne Krogh og Guri Schanke, tørr nesten vedde på de skal opp i "Dans & drama" ;-)Det store Korslaget
Det nærmer seg Korpremiere, og flere av korene er nå klare,  og en av kordeltakerne i Vinni fra Paperboys sitt kor uttalte følgende til oblad.no: "-Jeg er sikker på at vi kommer til å vinne - jeg har det på følelsen, sier Hokholt, og mener at det er en fordel å ha «Vinni» som korsjef. - Jeg tror «Vinni» peker seg ut i og med at han er rapper. Koret vårt vil kanskje bli litt «kulere» enn de andre."
Mens noen tror på seier, så hadde Samsaya store problemer med å begrense koret til 20 personer: "- Jeg prøvde å få lov til å ha et større kor, men 20 skal det være. Og for et kor det blir, sa stjernen fra Ellingsrud."
Noen av Venke Knutssons deltakere kan dere se på hennes blogg.

I Det store Korslaget er det full mulig å være publikum, så hvis du har planer om å være i nærheten av Gardermoen Congress Centre 7. mars, 14. mars, 21. mars, 28. mars, 4. april, 18. april eller på den store finalen 2. mai er det bare å melde seg på, korslaget@rubicontv.no

Ha en fin uke!

53 kommentarer

svd

17.feb.2009 kl.01:27

Hei og takk for tipset om Stjeneklart, hører på Espen akkurat nå i bakgrunnen ;-) Ja, tenk at det er over to år siden vi satt klistret for å høre Kristian, tiden flyr. Har nok aldri helt hatt noen tro på at Espen ville være med i SVD, men det har jo vært lov til å håpe ;-) Påskenøtter ville vært koselig å få litt av igjen. Har sansen for de gutta der! Lurer på hvordan det går med Kristian og om han har det bra. Håper han har kommet seg over det verste sjokket etter at moren døde. De var jo så nære... Hørte spørsmålene dine til Espen, angående SVD og Påskenøtter ;-) Han likte spørsmålet og det er koselig. Trivelig type, minner meg om Kristian, de snakker likt på en måte. Dette var en koselig avslutning for kvelden Lene, god natt!

17.feb.2009 kl.01:35

http://www.seher.no/804782/norske-talenter-tapte-mot-mesternes-mester

svd

17.feb.2009 kl.02:18

Guri har forresten spørsmålsrunde på bloggen sin!

Lene

17.feb.2009 kl.13:03

http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/465151 Direktelink til Stjerneklart:-)

svd

17.feb.2009 kl.21:33

Nå er det snart klart for Frustrerte Fruer for min del her ;-) Må prøve å se når den ikke er på sumo. Ha en fin kveld da jenter!

Lene

18.feb.2009 kl.00:30

Så på oppsummering av VM i skiskyting i kveld, og glemte hele fruene, men Bjørndalen er søren meg god, 3 gull av 3 mulige er jo bare å ta hatten av for!Guri har forøvrig svart på spørsmålene, svd;-)

Merethe

18.feb.2009 kl.11:34

http://www.seher.no/804843/lene-alexandra-oien-misbrukt-paa-dating-nettsideBle misbrukt på dating-nettside- Hjeeelp! Hva er dette for noe? skriver Lene Alexandra på sin egen blogg.

Merethe

18.feb.2009 kl.11:35

Herlig hvis det blir flere nøtter:) Så artig at han svarte på spørsmålene dine Lene, vi fikk info vi ikke hadde hørt før;) Skulle ønske han kunne bli med en sesong i svd:)

Lene

18.feb.2009 kl.23:08

Syns også det var gøy ja, har ikke for vane å høre navnet mitt på radio;-)

Lene

18.feb.2009 kl.23:16

http://www.tv2underholdning.no/korslaget/article2576400.ece - Korslaget blir storslagent

svd

19.feb.2009 kl.01:05

Det kan bli morsomt dette her faktisk! Liker når det er litt storslagent og det blir sikkert veldig variert i musikkstilene også ;-)Hvordan går det i butikken da Lene, er det noe salg? Ser stadig at alle slags firmaer må nedbemanne i stor stil og det er trist at det er sånn. Får håpe det snurt snart over hele fjøla ;-)

Lene

19.feb.2009 kl.01:31

Satser på at Korslaget bli bra! Har sett litt på svenskenes versjon, og ble kjempeimponert over både sang og koreografi på enkelte av korene:-)Går greit i butikken, litt rolig, men nå braker det snart løs med Mammut salg, så da er det bare å løpe å kjøpe, he he:-) http://www.notabene.no/resources/docs/notabene-mammut-2009.pdf

svd

19.feb.2009 kl.02:06

Får nok kjøpe noen bøker ja ;-)Fulgte en link på ditt tidligere innlegg og disse vant 31. januar. Sletts ikke verst!http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.781208

svd

19.feb.2009 kl.02:07

Og disse på andre:http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.831801&renderingdepartment=2.5506Det ble virkelig kvalitet over korsangene kan man trygt si :-)

svd

19.feb.2009 kl.02:09

Og nesten det beste av alt, de blogget ivrig underveis! Et eksempel fra toerns blogg, han fortsatte å blogge etter finalen også ;-)http://www.tv4.se/1.746722/erik_segerstedts_bloggJeg skrev først alt på ett innlegg, men kom på at du må vel godkjenne hvis det er flere enn èn link? Så derfor ble det tre forskjellige kommentarer om samme sak egentlig :-)

Lene

19.feb.2009 kl.19:00

Har vært litt frem og tilbake hvor mange linker man kan poste i en kommentar uten godkjenning, før var det tre og en stund var det to. Men nå har jeg testet litt, og det er kun en link som kan postes uten godkjenning... Men jeg godkjenner jo gjerne om dere legger alt i en kommentar også, så det får dere bare se selv hvordan dere vil gjøre det:-)Hun som ledet vinnerkoret i Sverige er forøvrig programleder i den svenske versjonen av Singing Bee på Tv3!

AnonymtFashion

19.feb.2009 kl.19:15

Du hadde veldig interessant blogg. Men hadde du hatt en litt meir "innbydande" bakgrunn så hadde eg nokk stokke fleire gonger innom den (:

svd

19.feb.2009 kl.22:02

Hva er innbydende bakgrunn egentlig? Noen synes moteklær er det, noen synes et stort bilde av seg selv er det, og noen glamourmodeller flasher puppene :-)Synes denne bakgrunnen er fin og den gjenspeiler bloggen og ikke bloggeieren. Men smaken er vel som baken når det gjelder det meste her i verden :-)Snart helg igjen, tiden flyr. Mesternes Mester i morgen og Norske Talenter. Samt MGP på lørdag hvor jeg håper Alexander vinner. Igjen er smaken forskjellig, men jeg har fått den sangen fullstendig på hjernen ;-)

Lene

19.feb.2009 kl.23:30

Hei AnonymtFashion! Så hyggelig at du liker innholdet! Jeg har aldri synes at bakgrunnen har vært den mest fancy i bloggverdenen, men synes den duger fint nok til mitt bruk. Denne bloggen har aldri vært om meg og mitt daglige liv, om hvilken topp jeg har hatt på meg i dag og hvor mye jeg skal trene i morgen. Jeg har absolutt ikke noe i mot den type blogger, og leser flere moteblogger daglig, men det er bare ikke helt meg å skrive om slikt. Derfor har jeg heller aldri hatt behov for å et svært bilde av bare meg øverst heller. Men konstruktiv kritikk er alltid bra, og jeg er svært åpen for forslag til endringer!! Forandring fryder:-)Skal bli godt med helg ja, har frihelg fra jobben men har planer om en god skoleøkt i morgen. Mye moro på tv i helgen, jippi:-)

20.feb.2009 kl.01:22

Lykke til med skoleøkten i morgen da :-)

Merethe

20.feb.2009 kl.16:32

Synes du har en kjempe fin bakgrunn jeg Lene:) Den viser hva bloggen handler om, synes du er kreativ og flink.Nå er det fri helg:) Skal kose meg foran tv`n i kveld.

svd

21.feb.2009 kl.00:11

Hei ;-) I dag gikk Hilde ut i Mesternes Mester og det er tre gutter igjen. Blir nok Gøran eller Dag Otto som vinner, de har vært veldig jevne fra første stund. Og så var det Norske Talenter, syntes hun Lydia sang utrolig nydelig. Ellers var det noen raringer i dag også, hehe. Men det er stadig nye talenter å finne i det lille landet vårt ;-) Selv likte jeg Lydia aller best, nydelig stemme og imponerende til kun å være 14 år.

Lene

21.feb.2009 kl.00:36

Heihei.. Takk for det du navneløse et par hakk over her:-) Men dagen ble ikke helt som planlagt, våkna med feber, tett nese og skikkelig uggen i hele meg, så har ikke åpnet en eneste bok.. Får ta det igjen på mandag:-) Men det passer jo bra å være syk når det er så mye bra på tv;-) Har sett på Mesternes mester, så fæl ut den hinderløypa!! Håper Dag Otto vinner neste fredag:-) Mange supre talenter denne gangen også, og en del, hm..., interessante;-)Nyt frihelgen, Merethe og god helg til alle sammen!

Lene

21.feb.2009 kl.00:42

Så ikke din kommentar, svd:-) Lydia var virkelig flink og han som sang Anthem fra Chess var også super. Mye sang som går videre i år også.. Blir spennende å se hva resten av landet har av talent. Så dere forresten Senkveld? Digget latteren til Alesha Dixon:-D

svd

21.feb.2009 kl.02:01

Og jeg glemte å nevne han som sang Anthem i kommentaren! Han så jeg på tv og var imponert, men da jeg skrev kommentaren hadde jeg akkurat sett resten på web-tv der Lydia dukket opp :-) Han var kjempeflink han også selvfølgelig. Liker best når det er sang og dans jeg av en eller annen grunn ;-)Ja, hun var lattermild, hehe.

Merethe

21.feb.2009 kl.17:23

http://www.opdalingen.no/lokale_nyheter/article4074066.eceDanset seg gjennom kursetTherese Cleve (31) og Asmund Grinaker (29) er profesjonelle dansere og danseinstruktører. Fredag kveld lærte de bort både tango, salsa, jive og chachacha til danseglade oppdalinger. :)

Merethe

21.feb.2009 kl.17:24

Blir spennende på MGP i kveld, håper Alexandra vinner:) God bedring Lene, håper du blir frisk snart:) Du får kose deg foran tv`n i kveld.

Merethe

21.feb.2009 kl.17:24

Alexander mente jeg :p

Merethe

21.feb.2009 kl.17:26

http://www.hadeland.net/kulturnytt/article4131384.eceVoksne på parkettenGRAN::Alexandra Kakurina og Asmund Grinaker er velkjente fra «Skal vi danse». Nå tilbyr duoen danseundervisning for voksne, et kurs åpent for både nybegynnere og mer drevne dansere som trenger påfyll.

Lene

21.feb.2009 kl.22:19

Norge er definitiv IN LOVE WITH A FAIRYTALE !!!!!!!!!!Hurra for Alexander;-)

Lene

21.feb.2009 kl.22:34

Fine linker Merethe, hadde ikke sett dem før! Så veldig gøy ut! Formen er litt bedre, men det passer jo greit å gjøre unna sykdom når jeg har fri fra jobb alikevel;-) Mye skisport og underholdning på tv, så det går jo fint an å holde seg innendørs! Bare regn og slaps ute uansett, så med mye skisport og underholdning på tv, går det jo helt fint å holde seg innendørs!

Merethe

21.feb.2009 kl.22:38

Gratulerer til Alexander, velfortjent:)Fint at formen er bedre Lene:)Blir så glad hver gang jeg ser noe danserelatert i mediene, skulle ha vært mye mer:)

svd

21.feb.2009 kl.23:40

Bra du er litt bedre Lene, det er kjedelig å være syk! Takk for linker Merethe, hadde ikke sett de før jeg heller :-)Ja, det var gøy i kveld! Alexander vant helt overlegent. Litt synd for Tone egentlig, at hun hadde så sterk konkurrent. Hadde ikke han vært med så hadde nok hun vunnet. Men jeg holdt med Alexander og stemte mange ganger via sms først. Men alle la seg i utboksen og ble prvød sendt mange ganger, og jeg håpet de ville gå ut etter hvert. Men til slutt kom meldingen om at alle sendingene var mislykket. Da fikk jeg det travelt med å ringe, og der kom meldingene om at stemmene var registrert med en gang. Andre som var utsatt for det samme om de stemte? Har ikke fått lest nettavisene enda, for jeg går alltid rett hit, så kanskje linjene brøt sammen av overbelastning :-)Det kokte i Spektrum og det var virkelig moro at forhåndsfavoritten vant :-) Det var helt utrolig hvor overlegent han vant egentlig, men det er nok mange (som meg) som har stemt mye for å sikre seieren :-)

Lene

22.feb.2009 kl.14:35

Heiet også på Alexander i går, men stemte faktisk ikke! (Sparer opp til Korslaget :-p) Så jeg vet ikke om andre hadde problemer med å få smsene igjennom, men med SÅ mange stemmer var det jo egentlig ikke rart at det ble litt kø på linjene... Blir veldig spennende med semifinale i Russland 14.mai, var egentlig en fin dag for meg, for den dagen har jeg eksamen nummer 2 av 3 og har et par ukers pause før siste kommer uti juni en gang:-)HEIA NORGE!

svd

22.feb.2009 kl.21:36

Håper det går bra i den internasjonale konkurransen for ham! Imponerende at han har komponert sangen, skrevet teksten og spiller og synger selv :-) Da han deltok i Idol var det Tone som gikk videre i steden for han, mens nå var det motsatt. Og Publiners og Thomas Brøndbo var deltagere i "Lyden av lørdag" samtidig og nå i MPG samtidig også. I tilegg har Frikar vært i Norske Talenter og nå sammen med Alexander. Artist-Norge er kanskje ikke så stort :-)

Lene

23.feb.2009 kl.18:14

Sidene til Det store Korslaget begynner å ta form: http://www.tv2underholdning.no/korslaget

svd

23.feb.2009 kl.20:32

Tror det blir gøy :-) Og mye mer gøy enn jeg trodde før vi fikk sett disse klippene. Hvordan er formen Lene, helt fit for fight igjen eller?

Lene

23.feb.2009 kl.22:52

Nesten fit for fight, litt tett i desa bare;-) Andre som har problemer med bloggene i kveld?? Kommer bare inn av og til, og kommentarene vil ikke gå igjennom...

svd

23.feb.2009 kl.23:41

Jeg har hatt problemer med å komme inn på blogger, men ikke nå på din blogg. Vet ikke om det har vært problemer med kommentarer, sjekker om det går å skrive her :-)

svd

23.feb.2009 kl.23:44

Det gikk jo som smurt :-) Men det har vært problemer flere steder, har ikke prøvd Tom Arild sin mens det pågikk men har i alle fall vært problemer med de som er tilknyttet blogg.no. Det er vel ikke han? Han har en annen variant ser det ut til i alle fall. Nå har jeg sett 24 på nett, ganske spennende :-)

Lene

23.feb.2009 kl.23:54

Var de på blogg.no jeg sleit med, men ser ut til å virke nå:-) Tom Arild har ikke blogg.no nei..

svd

25.feb.2009 kl.00:31

Hei, må innom her hver dag jeg :-) Prøver på et nytt oppsett med kandidater, om under et halvt år røper de vel de nye deltagerne :-) Får vel sette opp et forslag igjen, uten å se på den forrige jeg satt opp:Tom Erik - Barbro FagerbakkTom Arild - Guro FostervoldGlenn Jørgen - Maria BonnevieEgor - Vibeke KlemetsenMats - Liv Grete PoirèAsmund Grinaker - Monica Øien Gyda - Magne FurholmenTherese - Kristian ValenNadya - Espen GrjotheimAlexandra - Knut FrostadCecilie - Trond Viggo TorgersenMaria - Stian Barsnes SimonsenTok med et par reserver :-)

Lene

25.feb.2009 kl.00:39

Hyggelig med besøk:-) Er ikke så aktiv selv for øyeblikket, men det kommer nok noe nytt snart.. Blir nok mer liv når korene begynner, og talentene kommer ordentlig igang..Kristian Valen var et spennende forslag, ser ikke helt for meg at han kunne tatt det seriøst, det hadde nok blitt mye morro på trening, og en og annen parodi på sendingene:-D

Merethe

25.feb.2009 kl.16:50

http://www.dagbladet.no/2009/02/25/kultur/guri_solberg/tv_2/tv_og_medier/torsdag_kveld_fra_nydalen/5033767/- Jeg er heldig som har fått leke med den kuleste gjengenSe de første bildene fra Norges svar på Saturday Night Live.

Merethe

25.feb.2009 kl.16:53

http://www.klikk.no/kjendis/musikk/article425521.eceTshawe Baqwa:)http://www.klikk.no/kjendis/kjentefjes/article425917.eceDe er kjekke, suksessrike ? og single. Hvem synes du er Norges hotteste ungkar? Kristian er med her ser jeg:)

Merethe

25.feb.2009 kl.16:54

Han ligger foreløpig på en 2.plass:)

Merethe

25.feb.2009 kl.18:33

http://www.tv2underholdning.no/article2586996.eceGuri og Morten i «Festen»-parodiGuri Solberg, Morten Ramm og resten av «Torsdag kveld»-gjengen er straks premiereklare. Ser gøyalt ut dette her.Gleder meg til premiere 19. mars klokken 22.30:)

Merethe

25.feb.2009 kl.18:42

På facebook gruppen står følgende beskjed om Torsdag kveld fra Nydalen:BILLETTER:Det legges nå ut gratisbilletter til de 5 første innspillingene 18.mars, 25.mars, 01.april, 15.april og 22.april.Billettbestilling sender du til:publikum@feelgoodmail.noInnspilling foregår i Nydalen Studios

svd

25.feb.2009 kl.20:09

Jeg stemte på Kristian jeg da selvfølgelig :-)Han ligger fortsatt på andre plass, langt etter Aksel Lund Svindal og med Alexander Rybak hakk i hel.

svd

25.feb.2009 kl.22:37

Da jeg så denne overskriften trodde jeg først det bare var en spøk i forbindelse med det nye showet hans. Men han er uansett en sympatisk fyr som gjerne kan være med i SVD ;-) http://www.seher.no/805978/jeg-er-homofilJa, det nærmer seg for Guri og hennes premierer nå. Får kikke en tur innom bloggen hennes og se hva som skjer ;-)Ha en fin kveld!

Lene

26.feb.2009 kl.01:19

Oi, her hadde det skjedd litt av hvert i dag:-) Merethe: Var jo ikke lenge til premieren på "Torsdagskveld fra Nydalen", ser frem til det begynner, tror det blir veldig morsomt:-) svd: Han er en strålende komiker og en dyktig programleder, håper han har det bra uansett. Heia Sturla! Det som er helt klart er at jeg bor på feil kant av landet, skulle gjerne sett både korslag, komi-Guri og Sturlas show, men det får nok andre ta seg av. Men jeg vil hvertfall få med meg Cats til høsten, gikk skeis for Tom Arild, men Bjørn skal være med:-)

Mathilde

26.feb.2009 kl.14:01

Utrolig bra gjort av Sturla at han sto fram som homofil! Først trodde jeg det bare var en fleip, men det var det ikke... Jeg ble litt skuffet. Men uansett Sturla er fortsatt den gode, fantastiske og kjekke mannen alle liker:) ♥ Som det er sagt alt her, så er han et glimrende eksempel på at det går ann å leve rusfri!Jeg ønsker den herlige mannen all lykke til med kjærligheten:) Han er uansett i mitt hjerte som Norges BESTE mannlige programleder, Sturla ♥ For det er han! Gleder meg alltid utrolig masse til han er på skjermen! Så masse masse lykke til med kjærligheten, det fortjener han:)

svd

27.feb.2009 kl.01:01

Kjempetøft av han å gjøre dette og han er selvfølgelig akkurat den samme for oss uansett legning ;-) Han virker så sympatisk og har utrolig snille øyne.

Skriv en ny kommentar

Lene

Lene

22, Eigersund

Denne bloggen handler om tv serien Skal vi danse som sendes på TV 2. Send meg gjerne en mail: svdfan@hotmail.com Skal vi danse er tilbake til høsten, og i mellomtiden følger jeg våre svenske venner i Let's Dance.

Blogglisten Bloggurat
Skal vi danse on Facebook

Kategorier

Arkiv

hits